campanii social media

5 Metode pentru marketing eficient prin campanile Social media si SEO

Prin ce metode reusiti sa va promovati afacerea si cum se diferentiaza ea fata de concurenta ? In primul rand brandul este prezenta cu care sunteti pe piata, care atrage si retine clientii si cu care sunteti cunoscut. Brandul il reprezinta sigla cat si mototul afacerii dumneavoastra. Fiind in  atentia clientilor, va puteti da seama de nevoile si asteptarile lor. Identificarea nevoilor si serviciilor este cel mai valoros lucru pentru ei.

Clientul este motivul, de aceea in tot ceea ce intreprindeti trebuie sa va ganditi la nevoile si asteptarile clientilor dumneavoastra.

Tot ceea ce va doriti este sa atrageti atentia clientilor asupra afacerii dumneavoastra si sa mentineti o permanenta legatura. Firma dumneavoastra trebuie sa arate ca este in progres. Doriti sa le aratati clientilor  ca exista o intelegere clara asupra nevoilor lor si le oferiti ceea ce doresc.

De aceea exista 5 metode de realizare a unui marketing efficient de atragere a clientilor:

  1. Realizati-va propriile voastre spoturi publicitare video in legatura cu serviciul pe care doriti s ail promovati. Distribuiti aceste material video prin intermediul mediilor sociale (facebook, linkedin, blogspot) precum si site-uri de partajare video (Vimeo, Youtube).
  2. Investiti inteligent in campanile SEO pentru promovarea si cresterea traficului site-ului dumneavoastra. Folosinti cuvinte cheie  de calitate care sa va claseze in cautari pe un loc fruntas inaintea concurentei.
  3. Utilizati Rss si XML feed-uri pentru schimb de informatii relevante. Invitati utilizatorii site-ului dumneavoastra in vederea abonarii  prin RSS feed-uri si XML. Acest serviciu este unul  util, revolutionar care a schimbat modul de cautare a continutului. Pastrati-va abonatii informati prin aceste metode.
  4. Creati anunturi si postari pe blog care sa faciliteze discutii utile. Evitati discutiile lungi si intortocheate lipsite de informatii. Includeti cuvintele cheie in text pentru a fi recunoscute de motoarele de cautare.
  5. Transmiteti mesaje directionate si alaturatile brandul dumneavoastra. Clientii trebuie sa stie de brandul dumneavoastra si astfel il puteti face vizibil.

Urmand cei cinci pasi prezentati mai sus, obtineti rezultate bune, iar clientii va vor cauta. Daca nu reusiti puteti apela cu incredere la serviciile noastre de SEO, cat si de publicitate online.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s